Daan Steenbergen

Managing Partner & Search

‘Act if what you do, makes a difference. It does.’

Als Partner binnen grote internationale Executive Search organisaties maar ook als eigenaar van een Boutique Search Firm heb ik sinds 1988 als Executive Search Professional een grote verscheidenheid aan klanten begeleid bij het invullen van senior en executive management posities.

Daarnaast is mij regelmatig gevraagd om vanuit mijn brede achtergrond een bijdrage te leveren aan het samenstellen van een RvC/RvT en/of RvA.

Met een eigen en verfrissende blik op mensen en organisaties; durft ik uit te dagen en door te vragen om zo tot de kern te komen. Waarbij ik mij terdege realiseer dat niet één situatie hetzelfde is en dat ik daarom nooit uitgeleerd ben.

In 1980 ronde ik mijn studie Economie, met als specialisatie Marketing & Management af aan de Breda University of Applied Science.

Vanuit een gecombineerde persoonlijke en professionele interesse heb ik in 2015 het curriculum voor Commissarissen en Toezichthouders van de Erasmus Universiteit afgerond.

Naast het vorm geven aan de activiteiten binnen JBR Governance richt ik mij op het versterken en (verder) professionaliseren van de Raad van Commissaris middels search, evaluatie en educatie. Hierbij staat de adviesrol van de commissaris centraal.

Mijn uitgebreide ervaring als Headhunter combineer ik met de volop aanwezige kennis omtrent de sectoren en van (Nederlandse) bedrijven binnen het geheel van JBR.

Zo creëert JBR Governance toegevoegde waarde in elke Search naar een Commissaris.