U bent op zoek naar?

Hier kan een header komen.

Sed ac pharetra ante. Nulla elementum congue neque id gravida. Donec dictum ipsum nec est pretium viverra. Aliquam a tempus ante . Aliquam erat volutpat. Fusce id ultricies leo, nec aliquet orci. Morbi eu consequat odio. Aliquam erat volutpat.

JBR Governance dé juiste keuze

Kennis en netwerk.

Een commissaris is ook een goed adviseur.

De commissaris uit het netwerk van JBR Governance brengt toegevoegde waarde binnen een RvC. Hij of zij brengt rust, kennis en stabiliteit; heeft als adviseur een belangrijke rol in het versterken van relatie met alle betrokken stakeholders.

Hij of zij richt zich op de optimale continuïteit van het bedrijf en realiseert zich dat de RvC door haar optreden een grote impact heeft op het succes van het bedrijf.

JBR Governance helpt bij het versterken en professionaliseren van de RvC.

De focus ligt met name op (grotere) familiebedrijven, portfolio bedrijven binnen private equity, kleinere beursfondsen en de Nederlandse dochters van Internationale holdings.

de drie activiteiten:

  • Commissarissen search
  • Boardroom evaluatie
  • Educatie en verdieping

 

Essentieel netwerk

Open communicatie

Volledig traject

Het team.

Maak kennis met ons team

Wij hechten veel waarde aan de duurzaamheid van ons advies en een persoonlijke relatie. Bij iedereen staat een persoonlijk telefoonnummer en e-mail adres. Bel of mail ons gerust. Wij kijken graag vrijblijvend met u mee.